Despre noi

Mai mult de 10 de ani de experienţă în tehnologia de procesare a tablelor metalice, şi ani de experienţă în producţie, a ajutat decizia de a stabili compania noastră, în Carei, România. Ne dorim ca tehnologia noastră să extinde potenţialul industrial a regiuni, şi satisfacerea celor mai complexe nevoile ale clienților noștri. Suntem situați la numai 70 km distanță de la autostrada M3 din Ungaria și ne considerăm ca un potențial partener pentru angajatori străini de asemenea.


Ca rezultat al experienței noastre profesionale ne putem asigura clienților noștri următoarele fapte:
- Precizie

o Conform politicii noastre, oferim întotdeauna soluţile cele mai rapide, specifice şi cele mai precise. o În ciuda faptului că tehnologia noastră este capabil de a lucra cu cea mai mare precizie, monitorizăm continuu precizitatea produselor noastre.

- Flexibilitate

o Ca o tehnologie complet automatizată, trecerea de la un produs la altul necesită un timp minim, astfel rezultă creşterea productivităţii.

- Economie

o Deoarece satisfacţia clienților noștri este criteriul de numărul unu, oferim întotdeauna opţiunile cele mai economice.

o La acest aspect contribuie echipamentul nostru, care are un spațiu de lucru de 8 m2, astfel încât să putem alege întotdeauna raportul cel mai optim, minimalizând deşeurile.

- Încredere

o Oferim un serviciu complet pentru clienți noștri, de la primele etape ale proiectării al unui produs, până la producţia de serie, ceea ce ar fi imposibil fără încredere reciprocă.

o De asemenea cu respectarea termenelor consolidăm încrederea clienţilor noştri.


Pentru a putea asigura aceste principii, alături de competenţa noastră profesională, ne ajută echipamentele noastre. Avem la dispoziție o mașină de debitat laser Trumpf TC 4030, care cu spațiul larg de lucru și cu tehnologia de ultimă oră, poate să asigură întotdeauna raportul optim între productivitate şi economie.

 

Date tehnice:

- Dimensiunea tablei: max. 4000 mm x 2000 mm

- Greutate maximă a piesei de lucru: 1250 kg

- Grosimi: • 0-20 mm oțel

• 0-15 mm oțel inoxidabil

• 0-8 mm aluminiu

- Viteză de poziționare: • 60 m/min paralel cu un ax

• 85 m/min simultan

- Precizie: • cea mai mică distanța programabilă: 0, 01 mm

• precizie de poziționare: ±0,1 mm

• repetabilitate: ±0,03 mm

- Putere: 4000 W