Rólunk

Több mint 10 éves tapasztalatunk a lemezmegmunkáló gépek technológiájában, valamint többéves tapasztalatunk a termelésben segítette elő azt a döntést, hogy céget alapítsunk Nagykárolyban. Technológiánkkal szeretnénk kibővíteni a régió ipari lehetőségeit, a klienseink legösszetettebb igényeit is kielégítve. Mivel a Magyarországi M3-as autópálya csak 70 km távolságra található, a külföldi munkaadóknak is potenciális partnerei lehetünk.


A szakmai tapasztalatunk következtében a következőkről biztosíthatjuk ügyfeleinket:
- Precizitás

o Cégpolitikánk szerint, klienseinkkel szemben mindig gyors, konkrét és pontos megoldásokra törekszünk. o Annak ellenére hogy technológiánk a legnagyobb pontossággal képes dolgozni, termékeink precizitását gondosan figyelemmel kísérjük.

- Flexibilitás

o Mivel teljesen automatizált technológia áll rendelkezésünkre, egyik munkadarabról a másikra való átállás minimális időt vesz igénybe, így természetesen megnövekszik a termelékenység.

- Gazdaságosság

o Mivel számunkra az ügyfelek megelégedése elsőszámú kritérium, mindig igyekszünk a leggazdaságosabb lehetőségeket felkínálni.

o Ehhez nagymértékben hozzájárul a rendelkezésünkre álló eszköz, amelynek munkatere 8 m2, így a legoptimálisabb anyagkihasználást meg tudjuk választani.

- Megbízhatóság

o Klienseink számára teljeskörű szolgáltatást kínálunk, ami a termék megtervezésének kezdeti szakaszától, a szériagyártásig minden tevékenységet lefed, ami az ügyfeleink iránti kölcsönos bizalom nélkül képtelenség lenne.

o A határidők tiszteletben tartásával is igyekszünk ügyfeleink bizalmát erősíteni.


Hogy ezen alapelveket valóban biztosítani tudjuk, szakmai hozzáértésünk mellett segítséget nyújtanak eszközeink. Ügyfeleink rendelkezésére áll egy Trumpf TC 4030 típusú lézervágógép, amely a korszerű technológiai és méreti adottságaival a termelékenység és a gazdaságosság optimális arányát képes biztosítani.

 

Technikai adatok:

- Lemeznagyság: 4000 mm x 2000 mm

- Munkadarab maximális tömege: 1250 kg

- Megmunkálható lemezvastagság: • 0-20 mm acél

• 0-15 mm rozsdamentes acél

• 0-8 mm alumínium

- Pozicionálási sebesség: • 60 m/perc tengellyel párhuzamosan

• 85 m/perc szimultán

- Ponosság: • lekisebb programozható távolság: 0, 01 mm

• pozicionálási pontosság: ±0,1 mm

• ismételhetőség: ±0,03 mm

- Lézerteljesítmény: 4000 W